Førstehold, Partner

Claus Sørensen Gruppen fortsætter som hovedsponsor

Esbjerg fB vil også i de kommende sæsoner have opbakningen fra Claus Sørensen Gruppen i ryggen, idet parterne er blevet enige om at forlænge hovedsponsoratet med to år. Aftalen er et udtryk for godt samarbejde og fælles mål om at bringe EfB tilbage i Superligaen.

I de seneste fem år har Claus Sørensen Gruppen stået bag Esbjerg fB som trofast og loyal hovedsponsor, og det samarbejde fortsætter nu i yderligere to år.

Aftalen giver Claus Sørensen Gruppen højeste status i EfB og unikke muligheder for at eksponere gruppens virksomheder.

Adm. direktør Brian Bo Knudsen fortæller:

– Vi er stolte af og glade for, at Claus Sørensen Gruppen også fortsat vil være en markant hjørnesten i EfB. Vi har en lang og flot historie sammen, og uanset hvordan det rent sportsligt er gået, har opbakningen altid været der, hvilket vi er meget taknemmelige for, og sætter stor pris på. Nu ser vi frem til at fortsætte og udvikle samarbejdet, så vi i fællesskab kan bidrage til store oplevelser på Blue Water Arena, og det nye projekt har fået en lovende start med denne aftale.

John Riis Andersen, adm. direktør i Claus Sørensen Fond Holding A/S, kalder det naturligt at fortsætte det mangeårige partnerskab med EfB.

– Vi er forankret i Esbjerg og meget interesserede i, at det går godt for byen. EfB er en væsentlig spiller i dette, og vi ønsker alle, at det går holdet godt, og billetten til Superligaen sikres hurtigst muligt. Derfor var vi heller ikke i tvivl om, at vi skulle lave endnu en hovedsponsor-aftale, og vi ser frem til snart at komme på stadion igen og bakke op, siger han.

Claus Sørensen Gruppen består af Viking Life-Saving Equipment A/S, Vestfrost A/S, Claus Sørensen Ejendomme A/S og Blika A/S.