Førstehold

D-tribunen åbent til OB-matchen

Esbjerg fB gjorde D-tribunen tilgængelig til kampen mod FCK grundet stor efterspørgsel for billetter, og det vil den nu også være til kampen mod OB.

Landsholdspausen er ved sin ende, og det begynder igen at summe af Superliga omkring Gl. Vardevej, hvor Blue Water Arena har adresse. Esbjerg fB har positioneret sig stærkt i tabellen og har leveret en række flotte præstationer, som netop afspejler sig i placeringen som rækkens nummer seks.
Som følge heraf var der stor interesse for matchen mod topholdet FC København, og EfB åbnede derfor glædeligt for D-tribunen for de blå og hvide fans. Knap 10.000 mødte op og overværede opgøret mod Løverne, og selvom udfaldet blev et nederlag, så var der positivisme at spore fra lægterne.
D-tribunen vil fortsat være tilgængelig til næste hjemmekamp mod OB, der spilles fredag klokken 19.00. Alle boder på tribunen vil også være åbne og klar til at servicere vores fans.
Benyt dig af Early Bird-tilbuddet ved at købe din billet online på http://billet.efb.dk inden onsdag klokken 19.00, og du sparer kr. 40,-.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo