Førstehold

Dagbog fra Mads Larsen

Grundet corona-virussen er Danmark midlertidigt lukket ned, og det betyder for Esbjerg fB, at alle planlagte kampe er udsat på ubestemt tid. Samtidig er holdtræningen suspenderet således, at spillerne selvtræner. Læs her hvordan midtbanespiller Mads Larsen griber den specielle situation an.

Mads, hvad får du tiden til at gå med i denne periode?
– Ved siden af fodbolden er jeg i gang med en HHX-uddannelse på Rybners Gymnasium, hvor jeg bliver student til sommer, så jeg bruger meget af min tid på at sidde på skolebænken – selvfølgelig hjemmefra. Derudover holder jeg mig fysisk i gang med de træningsprogrammer, jeg har fået med hjem af vores fysiske træner.
Hvad gør du konkret for at holde formen ved lige og boldfølingen intakt?
– Jeg træner to gange om dagen med løb og mobilitet og styrke. Lige nu er det ekstremt vigtigt at holde formen ved lige, så det ikke er noget, vi skal til at bygge op, når vi kommer tilbage på træningsanlægget. I den situation vi står i i bunden af Superligaen, er det ekstra vigtigt at gøre noget ud af det, så det er godt, at vores fysiske træner ikke har sparet på noget i forhold til vores programmer.
Har du kontakt til dine holdkammerater?
– Ja, jeg har kontakt til mine holdkammerater, men det er kun via beskeder på telefonen. Vi tager ingen chancer, så det foregår på en anden måde end normalt.
Når du ikke træner eller studerer – hvad laver du så?
– Når jeg ikke træner eller studerer, bliver tiden ikke brugt på så meget. Jeg kan godt finde på at se en serie, men jeg bliver også rastløs, når det ikke er muligt at spille fodbold.
Kan du anbefale fansene en god serie, et godt spil eller noget helt tredje?
– Hvis jeg skal anbefale en god serie til fansene, så må det blive White Collar. Ellers kan jeg også tale varmt for back gammon, som er et spil, vi godt kan lide at spille ude i klubben.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo