Førstehold

Dagbog fra Vito Mannone

Grundet corona-virussen er Danmark midlertidigt lukket ned, og det betyder for Esbjerg fB, at alle planlagte kampe er udsat på ubestemt tid. Samtidig er holdtræningen suspenderet således, at spillerne selvtræner. Læs her hvordan målmand Vito Mannone griber den specielle situation an.

Vito, hvordan håndterer du denne specielle situation?
– Når man er tvunget til at være derhjemme, så giver det en chancen for at bruge mere tid med familien. For mit vedkommende er det min kone og min hund, og det nyder jeg selvfølgelig, selvom jeg ligesom alle andre også glæder mig til, at vi kommer om på den anden side af dette.
Du er fra Italien, og landet er meget hårdt ramt. Hvordan påvirker det dig?
– Jeg er selvfølgelig meget i kontakt med min familie i Italien, og holder mig opdateret på, hvordan de har det. Også fordi netop Italien står i en meget vanskelig situation i øjeblikket, så jeg følger meget med i TV og på internettet for at få seneste nyt.
Hvad gør du konkret for at holde formen ved lige og boldfølingen i handskerne intakt?
– At holde sig skarp og være i form er vigtigt i denne periode. Jeg følger det program, jeg har fået med hjem fra EfB, så det bliver til meget løb og styrketræning for mit vedkommende. Derudover er jeg så heldig at have en have, hvor jeg kan supplere træningen med en fodbold, så jeg bibeholder følingen med bolden i handskerne.
Har du kontakt til dine holdkammerater?
– Ja, jeg skriver lidt frem og tilbage med holdkammeraterne for at høre til deres situation. Det bliver dog aldrig det samme som at mødes med dem, men sådan er det nu engang, og vi tager ingen chancer.
Når du ikke træner – hvad laver du så?
– Jeg ser en del UFC-træning, fordi det er en sportsgren, jeg godt kan lide at følge med i. Derudover har jeg fundet en fed dokumentar på Netflix omkring Formel 1, som jeg synes er interessant, så det går der også tid med.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo