Partner

Dahl Advokatfirma forlænger og opgraderer

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

Esbjerg fB får i de kommende to år støtte fra Dahl Advokatfirma, idet virksomheden både forlænger og opgraderer den tidligere samarbejdsaftale.

Dahl Advokatfirma fortsætter en lang tradition med trofast støtte til Esbjerg fB, idet advokatvirksomheden netop har underskrevet en ny og forbedret aftale som guld-partner for de kommende to år.
Mikael Hedager Würtz, advokat og partner hos Dahl Advokatfirma, fortæller:
– Vi har altid været stolte og glade for vores samarbejde med EfB, og for Esbjerg som by er det vigtigt at have et Superliga-hold. Derfor har det været naturligt for os at lavet en ny og forbedret aftale gældende for de kommende år. Vi står bag EfB i medgang og modgang.
Hos EfB sætter adm. direktør Brian Bo Knudsen stor pris på partnerskabet, og glæder sig til at fortsætte samarbejdet.
– Det er glædeligt, at Dahl Advokatfirma ufortrødent fortsætter med at bakke op om EfB, og kan mærke værdien af at være partner hos os. Vi er meget stolte over aftalen, som viser en stor tro på projektet, og vi ser frem til de kommende to års samarbejde, siger han.
Dahl Advokatfirma beskæftiger flere end 200 medarbejdere, og tilbyder kompetent rådgivning inden for erhverv.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_single_image image=”20678″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]På billedet ses Lone Marie Jessen, EfB, og Mikael Hedager Würtz, Dahl Advokatfirma.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo