Akademi

Dalügge-hattrick ikke nok mod Lyngby

På trods af et hattrick fra Zean Dalügge og i første halvleg lykkedes det ikke Esbjerg fB at besejre Lyngby BK i U19 Ligaen søndag, idet holdet tabte med 4-5.

Esbjerg fB’s U19-hold leverede en god første halvleg i forårspremieren mod Lyngby BK, hvor angriberne Zean Dalügge, der lavede hattrick, og Mads Borchers sørgede for en pauseføring på 4-2. I anden halvleg faldt EfB sammen, hvilket Lyngby udnyttede til at vende kampen på hovedet og stikke afsted med alle tre point efter en 5-4-sejr.

Cheftræner Steffen Ernemann var efter kampen ærgerlig over resultatet.

– I perioder i særligt første halvleg spillede vi fint, og havde også en komfortabel føring ved pausen. Vi fik også en god start på anden halvleg, men gjorde ikke tingene færdige, når vi spillede os i gode situationer, og pludselig fik Lyngby så reduceret og efterfølgende scoret yderligere to gange. Vi troede, at tingene ville komme af sig selv, og fik i den forbindelse et syn for sagen på, at sådan hænger det ikke sammen. Nu kigger vi frem mod næste kamp med en vilje til at revanchere os, siger han.

Esbjerg fB – Lyngby BK 4-5 (4-2)

12′ 1-0 Zean Dalügge
16′ 1-1 Endrit Kamilji
19′ 1-2 Lucas Ørneborg
22′ 2-2 Zean Dalügge
30′ 3-2 Mads Borchers
37′ 4-2 Zean Dalügge
58′ 4-3 Alexander Petræus
80′ 4-4 Thor Høholt
85′ 4-5 Christoffer Dommer

21 Marcus Kristensen

73′ Marcus Hansen (Marcus Kristensen)
73′ Nikolai Hillerup (Mads Borchers)