Førstehold

Dauda har fået godt indtryk af EfB

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

Esbjerg fB hentede torsdag ghanesiske Mohammed Dauda på en lejeaftale fra RSC Anderlecht for resten af sæsonen. Den 21-årige offensivspiller er blevet taget godt imod, og glæder sig til at starte, fortæller han.

Torsdag aften satte 21-årige Mohammed Dauda sin signatur på en lejeaftale med Esbjerg fB for resten af indeværende sæson. Ghaneseren, der er ejet af belgiske RSC Anderlecht, beretter om et godt førstehåndsindtryk.
– Jeg har fået en god velkomst i EfB, og folk er venlige og hjælpsomme. Mit førstehåndsindtryk er godt, og menneskerne her virker meget åbne, så det er en dejlig start, siger Mohammed Dauda.
Han er samtidig imponeret over rammerne.
– Faciliteterne med både træningsanlæg og stadion er gode, og jeg ser meget frem til at spille på Blue Water Arena og generelt for EfB. Forudsætningerne for at præstere godt er tilstede, så jeg glæder mig bare rigtig meget til at møde holdkammeraterne og falde ind på holdet, siger han.
Ifølge Dauda kan EfB-fansene se frem til en eksplosiv spiller, der vægter holdet højest.
– Det er altid svært at sætte ord på sig selv, men jeg vil betegne mig som en hurtig offensivspiller, der kan score mål og gøre holdkammeraterne gode. Først og fremmest er jeg dog en holdspiller, der vil arbejde hårdt for kammeraterne, så vi sammen kan opnå succes og gode resultater. Det er både mit og klubbens mål, at vi skal gøre det godt, fortæller Dauda.
Mohammed Dauda, der har fået nummer 10, træner for første gang med sine nye holdkammerater lørdag.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_single_image image=”17508″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row]

Næste Hjemmekamp
fredag d. 26. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo