Partner

Det Faglige Hus fortsætter synlig støtte til EfB

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

Esbjerg fB vil også i de kommende to sæsoner bære Det Faglige Hus’ navn på ryggen af spillertrøjerne, idet den lokalbaserede virksomhed har valgt at forlænge aftalen som Super Elite Partner.

Fremover vil Det Faglige Hus’ navn fortsat fremgå på ryggen af Esbjerg fB’s spillertrøjer, idet parterne er blevet enige om en forlængelse for de kommende to sæsoner. Den Esbjerg-baserede virksomhed fortsætter derfor ufortrødent på næsthøjeste trin som Super Elite Partner.
Hos EfB er der stor tilfredshed at spore over forlængelsen, og adm. direktør Brian Bo Knudsen ser især frem til at fortsætte det gode samarbejde.
– Vi er glade for, at Det Faglige Hus fortsat kan se værdien i at være en stor partner i EfB, da det bekræfter styrken af vores projekt og vidner om en stor interesse for os. Derudover er Det Faglige Hus en mangeårig samarbejdspartner, som vi glæder os over at have med ombord i de kommende to sæsoner også, siger han.
Hos Det Faglige Hus pointerer landsformand Johnny Nim vigtigheden af at bakke op lokalt, og fremhæver desuden EfB’s resultater.
– Vi ser det som en naturlig ting at bakke op om lokalsamfundet, og derfor fortsætter vi hos EfB. Det Faglige Hus har været med i både gode og dårlige tider, og lige nu er EfB-projektet særdeles interessant med både nyvundne bronzemedaljer og europæiske kampe ventende forude, siger Johnny Nim.
Det Faglige Hus har været en trofast støtte til EfB i over 10 år.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_single_image image=”15983″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row]