Førstehold

Dreyer blev årets spiller

I denne sæson har Anders Dreyer haft afgørende betydning for EfB’s offensiv, og han var ikke til at komme udenom, da Årets Spiller skulle kåres.

Han er topscorer i NordicBet Ligaen, og Anders Dreyer har haft både sidste og næstsidste fod på en stor del af EfB’s scoringer i denne sæson, hvor han også flittigt er kåret som Man of the Match hjemme på Blue Water Arena. Derfor var han blandt mange også en af favoritterne til titlen som Årets Spiller i EfB, og den vævre dribler løb da også med mere end halvdelen af de afgivne stemmer.

Nummer 39 kommer fra Bramming, og han er således et fantastisk eksempel på det stærke arbejde i Sydvestjysk Fodbold Samarbejde (SFS), hvor han startede i Bramming Boldklub og Ribe BK, inden han tog turen ind til EfB. Her var han blandt andet en del af det U19-mandskab, der blev danske mestre, inden han tog springet ind på klubbens førstehold.

Her er Anders Dreyer blevet en essentiel del af offensiven, og med foreløbigt 18 scoringer i denne sæson, er han blevet en yderst populær herre blandt EfB-fans, hvilket altså var ganske tydeligt, da Årets Spiller skulle kåres.

Næste Hjemmekamp
torsdag d. 18. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo