Førstehold

Dreyer er årets profil i Nordicbet Ligaen

Anders Dreyers kollegaer i landets næstbedste række har kåret ham til årets spiller i landets næstbedste række.

Han er tidligere på årets blevet kåret til årets spiller i EfB. Nu er det medlemmer af spillerforeningen, der den seneste sæson har spillet i NordicBet Ligaen, som har kåret den unge dreng fra Bramming til årets profil i NordicBet ligaen. Det var naturligvis en god overraskelse at få for ligatopscoreren i sidste uge, dagen inden afrejsen til en velfortjent sommerferie.
– Det er super fedt. Det er en fed pris at få, og det er første år som rigtig senior. Overordnet set synes jeg, det har været en lidt surrealistisk første sæson som seniorspiller, på grund af de mange mål og assists. Det har været en fantastisk sæson for mig personligt siger Anders Dreyer.
Det blev til hele 18 scoringer for Dreyer i sæsonen. Afsluttede med det velkendte hattrick i playoff-kampen hjemme mpd Silkeborg IF, der var med til at sende EfB tilbage i Superligaen.
– Da det første mål kom – det var sindsygt. Men da nummer to og tre også kom, og stadionet eksploderede det var en ubeskrivelig følelse, jeg havde i kroppen, og det, der skete, da der blev fløjtet af, det er sådan noget, der sidder i hovedet på én resten af livet. At blive stormet af fans, der var glade, det er ubeskrivelige følelser, fodbold det kan bringe frem siger Dreyer.
Vi ønsker Anders kæmpe tillykke med prisen!
 

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo