Førstehold

EfB afventer markedet

Når træningen starter for Superligaholdet, bliver det foreløbigt med flere unge talenter som de eneste nye ansigter sammen med Brent McGrath, der vender tilbage efter endt lejeaftale. EfB er klar til at vente tålmodigt for at få de rigtige spillere tilført.

Mens VM-bolden ruller i Rusland, er Superliga-klubberne ved at kigge frem mod turneringsstarten midt i juli. Det gælder også hos EfB, hvor det naturligvis handler om at få mest valuta for pengene, når det gælder spillerindkøb. Derfor er en tålmodighed en dyd, og det gælder særligt, når verdens største turnering ruller.
– Vi er godt klar over, at vi ikke står lige foran at hente nogen, der er med til VM, men der sker bare noget med mekanismerne. De store klubber vil i nogen grad vente og se nogle ting, og det forplanter sig på markedet. Det får specielt indflydelse på en klub som os, der primært skal kigge på transferfrie spillere. Kort sagt, så spreder tingene sig som ringe i vandet, og der går et stykke tid, inden det rammer os, siger Brian Knudsen, som i samråd med den sportslige sektor skal sørge for at skærpe truppen til Superligaen.
– Det handler meget om, at vi skal have stor værdi ud af de ting, som vi foretager os, og vi må også erkende, at der ikke er midler til at foretage de store handler. Derfor kan vi også komme langt hen i transfervinduet, før der sker noget, og vi forventer ikke voldsom aktivitet, men vil gerne supplere med et par rutinerede folk. Vi har sat kursen mod at rette op på økonomien, og det skal vi holde os for øje. Det bunder også i, at vi har stor tiltro til vores trup, som har sørget for oprykning mod et etableret Superligahold som Silkeborg, og hvor de mange unge spillere hele tiden udvikler sig. Det kan de også gøre i Superligaen, og vi har is i maven helt indtil transfervinduet lukker. Et andet aspekt er, at der løbende er interesse for spillere i vores trup, og det får selvfølgelig også betydning, hvis der kommer noget, som er så godt, at vi ikke kan sige nej. Vi afventer så at sige markedet, ligesom mange af de konkurrenter, vi skal måle os med, slutter Brian Knudsen.
 
 

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo