Klub

EfB ansætter kommerciel chef

Esbjerg fB styrker det kommercielle forretningsben, idet Mathias Rønn fra d. 1. november tiltræder som kommerciel chef. Han kommer til fra FC København, og har også en fortid hos blandt andre DBU.

Den kommercielle sektor i Esbjerg fB styrkes fra d. 1. november, hvor Mathias Rønn tiltræder som kommerciel chef. Vestjyden har de seneste år arbejdet i FC København, hvor han blandt andet har haft ansvaret for større, strategiske partnerskaber, hvilket også bliver et fokuspunkt i EfB.

Om ansættelsen af Mathias Rønn fortæller adm. direktør Jens Hammer Sørensen:

– I Mathias får vi besat en nøgleposition i EfB med en yderst dygtig og kompetent medarbejder, der skal være med til at videreudvikle det gode arbejde, der allerede pågår i den kommercielle del af forretningen. Mathias er esbjergenser, og har derfor et indgående kendskab til byen og lokalområdet, men samtidig har han værdifulde erfaringer fra store organisationer som henholdsvis FCK og DBU, og vi glæder os meget til at byde ham velkommen på holdet.

Hovedpersonen ser frem til at få base på Blue Water Arena, og hæfter sig særligt ved den store interesse for EfB.

– Jeg glæder mig til at starte i EfB, som jeg altid har fulgt tæt, så det er med spænding og stolthed, jeg kigger frem mod november. Klubben har en grundlæggende, massiv interesse fra hele regionen, hvad enten vi taler fans, tilskuere eller sponsorer, og noget af det, som jeg skal ind og bidrage med, er, at vi skal gøre det endnu mere interessant at være en del af projektet, så vi i fællesskab kan indfri det store potentiale og skabe store oplevelser og værdi for alle, siger Mathias Rønn.

Mathias Rønn flytter fra København til Esbjerg.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo