Klub

EfB ansætter ny cheftræner og adm. direktør

Cheftræner Peter Hyballa, assistenttræner Maik Drzensla og fysisk træner Robin Adrienssen har opsagt deres stillinger, og stopper dermed med øjeblikkelig virkning. Roland Vrabec ansættes som ny cheftræner, og har første træning med holdet onsdag. Samtidig har adm. direktør Brian Bo Knudsen opsagt sin stilling, og han erstattes af Jens Hammer Sørensen.

Esbjerg fB foretager organisatoriske ændringer omkring førsteholdet, idet cheftræner Peter Hyballa sammen med assistenttræner Maik Drzensla og fysisk træner Robin Adrienssen har valgt at opsige deres stillinger. Roland Vrabec bliver ny cheftræner, og han vil være på træningsbanen med holdet for første gang onsdag.

Derudover har adm. direktør Brian Bo Knudsen tilbage i juli opsagt sin stilling, og han vil i den kommende periode overlevere og afslutte arbejdsopgaver til Jens Hammer Sørensen, der bliver ny mand i denne funktion.

Michael Kalt, bestyrelsesformand i EfB, fortæller:

– Vi er naturligvis skuffede over begivenhederne de seneste uger og Peter Hyballas beslutning om at stoppe, men vi er ikke mindre engagerede i at implementere spillestilen med højt pres af den årsag, idet vi fortsat mener, det er den rette og hurtigste vej tilbage til Superligaen.

– Omkring Brian Bo Knudsen vil jeg på vegne af hele bestyrelsen udtrykke vores oprigtige taknemmelighed for hans professionalisme og utrættelige indsats for EfB gennem de seneste fire år. Han vil altid være en del af EfB-familien, og vi glæder os til at byde ham velkommen på Blue Water Arena i de kommende sæsoner.

Brian Bo Knudsen tilføjer:

– Efter fire års hårdt arbejde i EfB er tiden nu inde til at give stafetten videre. Det har været spændende og udfordrende, og det har i perioden gået både op og ned, hvilket jo er det fascinerende ved at arbejde i en fodboldklub. Når den sidste overdragelse er klaret, ser jeg frem til at følge projektet som tilskuer, og jeg er overbevist om, at vi kommer til at se en stærk klub i fremtiden.

Roland Vrabec har senest været cheftræner i FC Progres Niederkorn i den bedste række i Luxembourg, ligesom han blandt andre har stået i spidsen for FC Vaduz i den bedste schweiziske liga, og den 47-årige tysker ser frem til at arbejde med EfB-holdet.

– Jeg er meget glad for at være her i Esbjerg nu, og ser frem til udfordringen. Når man kigger sig omkring, så ser man, at der er tale om en stor klub med fantastiske faciliteter. Vi har alle en drøm om at rykke op i Superligaen, og det skal vi jagte, men i første omgang handler det om at fokusere på den næste kamp, og den spilles fredag, siger han.

Jens Hammer Sørensen kommer til EfB med masser af erfaring og kendskab til dansk fodbold efter over et årti i Hobro IK, hvor han på fantastisk vis var med til at tage klubben fra Danmarksserien til Superligaen, og han glæder sig til at være med til at indfri det store potentiale på vestkysten:

– Da jeg fik henvendelsen fra EfB, blev jeg smigret, fordi der er tale om en stor klub i en fantastisk fodboldby. Jeg glæder mig meget til at tage fat og komme i gang med det store arbejde, der venter forude, så vi kan få fodboldbegejstringen tilbage blandt fans og sponsorer. Vi har et fælles mål om at få klubben tilbage i Superligaen, og det kommer til at kræve masser af energi og ressourcer fra alle mand, og den rejse påbegynder nu.

Paul Conway, bestyrelsesmedlem i EfB, fortæller:

– Vi takker Peter og Brian for deres indsatser for EfB, og vi ser frem til at byde Roland og Jens velkommen i denne uge i Esbjerg og til vores kamp fredag på Blue Water Arena.

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo