Førstehold

EfB binder stort kanttalent til 2022

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

Esbjerg fB har skrevet en ungdomskontrakt frem til sommeren 2022 med Phun Za Mang, som til dagligt gør sig på U15-holdets venstre kant. Han kom til EfB i 2019 i skarp konkurrence med andre klubber.

Esbjerg fB har nu papir på endnu et stort talent fra EfB Akademi, idet kantspilleren Phun Za Mang på sin 15-års fødselsdag, lørdag d. 25. januar 2020, har underskrevet en aftale frem til sommeren 2022.
Za Mang, der har rødder i Burma men boet det meste af sit liv på Bornholm, valgte at skifte til EfB i 2019 fra Rønne IK efter tilbud fra flere klubber.
Ungdomselitechef Niels Erik Søndergaard er begejstret over, at det er lykkes at lave en længerevarende aftale med kantspilleren.
– Phun Za Mang er en rigtig dygtig og spændende fodboldspiller, som vi nu får mulighed for at videreudvikle i de kommende år. Det er ingen hemmelighed, at der har været stor interesse for Phun, og derfor er vi selvfølgelig glade for at have sikret ham på en længerevarende aftale, så vi sammen kan tage de næste skridt, siger han.
Hos hovedpersonen er der glæde at spore over at have skrevet under.
– Jeg er meget glad og stolt over min første aftale. EfB er en god klub for mig, da jeg har gode trænere og holdkammerater, og jeg føler, at jeg er det helt rigtige sted for at udvikle mig yderligere og blive en endnu bedre fodboldspiller. Alle har taget godt imod mig siden den første dag, så det er en god fødselsdagsgave, jeg har fået, siger Phun Za Mang.
Ved siden af fodbolden går Phun Za Mang i 8. klasse på Vitaskolen. Han bor desuden i Hjerting hos head of coaching Lars Lungi Sørensen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_single_image image=”20608″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row]