Førstehold

EfB på tavlen i eSuperligaen med sejr

Mandag aften startede EfB eSport ud mod de største favoritter fra FC København, som endte i et nederlag i eSuperligaens første kamp nogensinde. Tirsdag hentede ‘Qack’ og ‘Chrøis’ dog de første tre point til kontoen efter en sejr over FC Helsingør.

Esbjerg fB spillede sammen med FCK den første match i eSuperligaen, og det var noget af en opgave, som Christian ‘Qack’ Lillebæk og Daniel ‘Chrøis’ Chrøis kom på. Der ventede nemlig to af de allerstørste indenfor FIFA i form af August ‘Agge’ Rosenmeier og Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen, og de måtte også lide to nederlag på 5-2 og 4-2.
Tirsdag aften var 2. runde af eSuperligaen allerede på programmet, og Esbjerg-drengene kunne melde sig på tavlen med en sejr over FC Helsingør. ‘Qack’ måtte dog sande et smalt nederlag i den første af to kampe på 2-1, men i returopgøret på udebane steppede ‘Chrøis’ op og sejrede 2-0, som dermed sendte de første point på kontoen for EfB i eSuperligaen.
I næste uge går det løs igen, når 3. og 4. runde afvikles mandag og tirsdag. Her møder EfB Lyngby Boldklub og Silkeborg IF.
Husk EfB kan følges i eSuperligaen på tæt hold på Facebook under EfB eSport. Det er samtidig muligt, at se højdepunkter fra kampene på esuperliga.dk på linket herunder.
Højdepunkter – eSuperliga

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo