Klub

EfB eSport tilknytter lokal spiller

Marcus Fransen er ny mand hos EfB eSports førstehold, og den 18-årige esbjergenser er dermed den første lokale spiller på holdet. Fransen skal spille Talentliga med akademi-holdet, som han har været tilknyttet siden marts.

EfB eSport styrker FIFA-holdet til den kommende sæson, idet Marcus Fransen fra Esbjerg er ny mand i den blå-hvide trøje. Fransen skriver sig samtidig ind i historien som den første esbjergensiske spiller på holdet.
Marcus Fransen deltog i januar i år i en stor FIFA-turnering på Rybners, hvor han blev opdaget efter en stribe gode kampe og til sidst en finale-sejr. Efterfølgende prøvede han sig af for EfB eSport i Talentliga, hvor han var med til at sikre finals-deltagelse.
Manager hos EfB eSport, Daniel Lauridsen, glæder sig over at få lokal islæt på holdet.
– Marcus Fransen er en god case, fordi han udover at være en talentfuld FIFA-spiller også er fra Esbjerg. Vi fik øjnene op for Fransen til turneringen på Rybners, og han indlemmes nu på holdet for at blive matcher på højeste niveau, så vi ser frem til samarbejdet, siger han.
Hovedpersonen er glad for at blive en del af EfB eSport, og har store drømme om fremtiden.
– Det er virkelig fedt, at jeg nu får muligheden for at blive en del af EfB eSport og spille på hold med de allerbedste i Danmark. Min drøm er naturligvis at komme til at spille eSuperliga, så det er det, jeg skal arbejde hårdt efter at opnå, siger 18-årige Marcus Fransen.
I Weekendliga, som er FIFA’s ugentlige turnering, har Fransen en score på 28-2 som det bedste resultat, og er samtidig fast Elite 1-spiller.
Udover at spille FIFA er Marcus Fransen i gang med sit tredje år på STX-uddannelsen hos Rybners.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo