Førstehold

EfB forlænger aftalen med “Lungi”

Esbjerg fB og cheftræner Lars ”Lungi” Sørensen har valgt at forlænge den aftale, der oprindeligt stod til udløb efter sæsonen. Også assistenttræner Søren Pallesen fortsætter i den kommende sæson.

54-årige Lars ”Lungi” Sørensen står også i spidsen for Esbjerg fB efter sommerferien, idet parterne er blevet enige om at forlænge den aftale, der oprindeligt udløb efter igangværende sæson.

Også assistenttræner Søren Pallesen forbliver en del af trænerteamet.

Adm. direktør Jens Hammer Sørensen fortæller:

– Først og fremmest har vi været meget tilfredse med det arbejde, der er blevet lagt på træningsbanen, som så er blevet overført til kampene med Lars ”Lungi” Sørensen som hovedansvarlig. Resultaterne og udviklingen tror vi meget på vil fortsætte, og det er baggrunden for, at vi efter en god dialog er blevet enige om at forlænge samarbejdet. Vi er meget tilfredse, og på EfB’s vegne er det en rigtig god løsning.

– Nu venter der os et par vigtige kampe i indeværende sæson, og alt bliver sat ind på at slutte på en af de to oprykningsgivende placeringer, hvilket vi tror meget på, vil lykkes. Uanset udfaldet af sæsonen har ”Lungi” og Pallesen vist stort engagement og tro på projektet på den lange bane, og det har foruden det målrettede arbejde, der lægges i hverdagen, vægtet højt.

– Vi er overbeviste om, vi går en rigtig god tid i møde med en talentfuld, ung spillertrup, som vil blive stærkere fremover suppleret med talent fra EfB Akademi, og altså et dygtigt og fokuseret trænerteam i spidsen for den sportslige retning.

For Lars ”Lungi” Sørensen var det ikke svært at takke ja til at fortsætte:

– Jeg befinder mig godt i EfB, og føler, der er en god ro og energi hele vejen rundt i klubben. Spillertruppen er god, staben arbejder godt, så fundamentet for fortsat succes er på plads. Jeg er af den helt klare overbevisning, at der er mere at hente i truppen, og jeg glæder mig til at fortsætte arbejdet med holdet.

– Da jeg trådte til, var vi under et pres, fordi vi skulle vinde kampe hver weekend for at hænge på i toppen. Det pres lever jeg og truppen godt med, for det vidner om interesse og forventninger, men det har samtidig gjort, at processen de seneste måneder handlet knapt så meget om udvikling. Det giver den nye aftale mulighed for at fokusere på, og det glæder jeg mig enormt til for alvor at tage fat på, når vi har rundet denne sæson af.