Akademi

EfB forlænger med back-talent

Esbjerg fB har forlænget aftalen med Oliver Svendsen, der spiller på U19-holdet. Forsvarsspilleren har fået en aftale frem til sommeren 2023.

Forsvarsspiller Oliver Svendsen har sat sin signatur på en ny aftale med Esbjerg fB således, at han frem til sommeren 2023 vil trække i den blå-hvide trøje.

Svendsen kom til EfB som U13-spiller fra samarbejdsklubben BK Klitten i Hvide Sande, og spiller primært som højre-back.

Akademichef Lars Vind fortæller, hvorfor den 17-årige back har fået en ny aftale:

– Oliver Svendsen er et stort back-talent, som vi ser frem til at følge tæt i de kommende år. På banen har han en god evne til at være med i mange situationer, der fører til enten chancer eller mål, og den kompetence skal vi gøre endnu skarpere over de næste sæsoner. Oliver har samtidig en god power og en ærgerrighed og vilje til hele tiden at dygtiggøre sig for at komme på næste niveau.

Oliver Svendsen er glad for, at fodboldfremtiden fortsat er i Esbjerg.

– EfB er en rigtig klub at udvikle sig i, og jeg kan godt lide den nye spillestil, som er meget dynamisk og fremadrettet. Det passer godt til mig, fordi jeg får lov at komme med frem på banen, hvor jeg har mine styrker, så jeg er glad for fortsat at være en del af klubben. Derudover er det vigtigt for mig, at jeg trives i byen og har gode holdkammerater og træner, hvilket heldigvis er tilfældet, siger han.

Han bor på Esbjerg Sports College, og starter efter sommerferien andet år på STX-uddannelsen på Rybners Gymnasium.