Førstehold

EfB forlænger med Dalügge

Esbjerg fB og angriberen Zean Dalügge er blevet enige om at forlænge kontrakten således, at angriberen er i klubben frem til sommeren 2023. Han har scoret i alle fire af U19-holdets kampe i indeværende sæson.

Sikringen af fremtidens største talenter i Esbjerg fB fortsætter, idet angriberen Zean Dalügge netop har forlænget sin nuværende kontrakt frem til sommeren 2023.
17-årige Dalügge spiller til dagligt på U19-holdet, hvor han i skrivende stund har scoret i alle sæsonens kampe – senest som matchvinder i lørdagens 1-0-sejr over F.C. København. Samtidig har han deltaget i flere træningspas med førsteholdet under Olafur Kristjansson.
Akademichef Lars Vind er glad for aftalen med Zean Dalügge, som han ser et stort potentiale i.
– Zean Dalügge er først og fremmest en rigtig angriber. Zean er fysisk stærk, en dygtig afslutter og så volder han forsvarsspillerne problemer med sin arbejdsiver, så vi er tilfredse med at have forlænget den oprindelige aftale. I fællesskab med vores dygtige trænere i EfB Akademi skal vi fortsætte det gode arbejde, og vi ser frem til bygge på udviklingen, siger han.
Dalügge, der kom til som U15-spiller fra Tønder SF, glæder sig ligeledes over kontraktforlængelsen.
– Jeg er meget glad for den tillid, EfB har vist mig ved at tilbyde en ny kontrakt. Rammerne her er perfekte for mig med dygtige trænere og holdkammerater, så jeg vil fortsætte det hårde arbejde, så jeg kan opfylde min drøm om at spille på Blue Water Arena engang i fremtiden, fortæller han.
Ved siden af fodbolden går Zean Dalügge på HF på Rybners.