Førstehold

EfB forlænger med Emil Jørgensen

Esbjerg fB har forlænget aftalen med 19-årige Emil Jørgensen frem til sommeren 2024, og målmanden bliver nu en fast del af førsteholdstruppen.

19-årige Emil Jørgensen har netop underskrevet en ny aftale med Esbjerg fB således, at parterne har papir på hinanden i den kommende sæson. Målmanden bliver samtidig en fast del af førsteholdstruppen.

Målmanden kom til EfB som U13-spiller fra Bramdrupdam GIF, og har dermed tilbragt mange år på akademiet. Han har ligeledes været inde omkring DBU’s ungdomslandshold.

Cheftræner Lars ”Lungi” Sørensen glæder sig til at have Emil Jørgensen med omkring førsteholdet i den kommende sæson:

– Emil Jørgensen er en dygtig, ung målmand, som har et stort potentiale. Han har været igennem en rigtig god målmandsskole her i EfB og også trænet flere gange om ugen med førsteholdet over en længere periode, så det er et naturligt næste skridt at tage nu. Vi ser frem til at arbejde med Emil dagligt fremover, og jeg er sikker på vi i fællesskab kan bygge yderligere på.

Jørgensen befinder sig godt i EfB, og er ligeledes glad for at fortsætte i de vante rammer.

– Jeg er selvfølgelig både glad og stolt over at have forlænget min aftale med EfB, så jeg også fremover skal spille i klubben. Jeg kender klubben, trænerne og spillerne, og er sikker på, det er det rigtige step for mig og min udvikling at blive her. Mit mål er at gøre det så godt som overhovedet muligt hver dag på træningsbanen og gøre mit til at jeg en dag får chancen for at spille inde på Blue Water Arena, siger han.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo