Klub

EfB forlænger med Mads Larsen

20-årige Mads Larsen har sat sin signatur på en ny aftale frem til sommeren 2025 med Esbjerg fB, og tilhængerne kan dermed fortsat se frem til at se den elegante midtbanespiller på Blue Water Arena.

Den talentfulde midtbanespiller Mads Larsen har underskrevet en ny kontrakt, der holder den 20-årige tekniker i den blå-hvide Esbjerg fB-trøje frem til sommeren 2025.

Larsen har i den netop overståede efterårssæson vist prøver på sit fantastiske drev med bolden og sit gode overblik, og blandt andet derfor er adm. direktør Jens Hammer Sørensen også glad for, at parterne nu er blevet enige om en forlængelse.

– Mads Larsen besidder et ekstraordinært talent, og det har derfor været et afgørende, strategisk træk for EfB at forlænge aftalen. Vi er i gang med at bygge et rigtigt, rigtigt spændende projekt op her, og Larsen er en nøglefigur på vores hold, så vi er glade for at være blevet enige om betingelserne for et længerevarende samarbejde.

– Når det så er sagt, så er det heller ingen hemmelighed, at en del af vores forretningsmodel er at udvikle unge spillere fra EfB Akademi og gøre dem interessante for udenlandske klubber, hvilket vi har en lang og flot tradition for. Det gælder også for Mads Larsen, der har potentialet til at nå langt, men i første omgang handler det om for ham at fortsætte den udvikling, han er inde i, og vi har i fællesskab lagt en god karriereplan for, hvordan det skal ske, siger han.

Bestyrelsesformand Michael Kalt supplerer:

– På vegne af alle i EfB vil jeg gerne udtrykke, hvor begejstrede vi er for denne udmelding. Mads Larsen er ikke kun en enestående fodboldspiller. Mads er også en del af EfB-familien, da han er gået hele vejen fra akademiet til at have stor indflydelse på vores førstehold. Han forstår, hvad vi forsøger at bygge op i EfB, og ligesom vi er forpligtet til at bygge op omkring Mads og vores kerne af andre, talentfulde spillere, er han opsat på at føre projektet igennem med oprykning til Superligaen. Det er en fantastisk dag for EfB, og der venter endnu bedre dage forude.

Larsen kom til EfB i 2014 efter at have spillet i samarbejdsklubberne Andrup IF og Tarp B. Han debuterede i 2017 i en alder af blot 16 år, og har siden da spillet 52 kampe på førsteholdet.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo