Førstehold

EfB forlænger med Marcus Hansen

18-årige Marcus Hansen har underskrevet en ny aftale med Esbjerg fB, og offensivspilleren har nu en fuldtidskontrakt frem til sommeren 2023.

Esbjerg fB har forlænget aftalen med Marcus Hansen med to år således, at parterne har papir på hinanden i de kommende to sæsoner og frem til 2023.

Sportschef Jimmi Nagel Jacobsen forklarer om baggrunden for fuldtidsaftalen:

– Marcus Hansen er en teknisk stærk offensivspiller med nogle spændende kvaliteter og et stort potentiale. Marcus er blandt andet dygtig i spillet, hvor han kan udfordre sin direkte modstander og skabe ravage, og nu handler det om, at vi sammen skal gøre de spidskompetencer endnu bedre.

Marcus Hansen, der primært gør sig på kanten, er glad for sin nye aftale, og ser frem til at udvikle sig yderligere i de vante rammer.

– Kontrakten er en tillidserklæring fra begge parter, og jeg er både glad og stolt over at have skrevet under. Jeg kender EfB godt, og ser det som et perfekt sted for mig at fortsætte min udvikling, så jeg glæder mig til de næste år, hvor det handler om at bygge på og suge til mig fra de ældre spillere, fortæller han.

Han startede karrieren i samarbejdsklubben Esbjerg IF 92, inden skiftet som 10-årig til EfB. Hansen fik sin førsteholdsdebut d. 15. maj mod Viborg FF.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo