Akademi

EfB forlænger med Nikolaj Lund

17-årige Nikolaj Lund har underskrevet en ny kontrakt med Esbjerg fB, der løber frem til sommeren 2024. Offensivspilleren har foreløbigt spillet to førsteholdskampe.

Esbjerg fB har forlænget kontrakten med offensivspiller Nikolaj Lund således, at parterne har papir på hinanden frem til sommeren 2024.

17-årige Lund er en del af U19-truppen, men fik førsteholdsdebut tilbage i september, da han blev skiftet ind i 4-0-sejren over HIK på Blue Water Arena. Aktuelt har han spillet to

Talentchef Anders Brynaa er glad for at have lavet en ny aftale med Nikolaj Lund:

– Nikolaj Lund er en teknisk stærk offensivspiller, der har et godt overblik på især den sidste tredjedel af banen. Fra sin position kan han bringe sig selv og holdkammeraterne i gode situationer, og det talent skal vi have lagt endnu flere lag på i fællesskab. Hans debut på EfB’s førstehold vidner om, at Nikolaj er langt fremme, og vores opgave og mål er nu, at det bliver til mange flere minutter.

Hovedpersonen er ligeledes tilfreds med at nærmeste fremtid er på plads, som han vil bruge på at arbejde sig endnu tættere på førsteholdet.

– Jeg befinder mig godt i EfB blandt holdkammerater og trænere, og jeg ser det som et ideelt sted at udvikle mig yderligere. Det var stort for mig at få min førsteholdsdebut i efteråret, og det har naturligvis givet blod på tanden i forhold til at opnå mere. Jeg er U19-spiller, men vil gøre alt for at arbejde mig endnu tættere på førsteholdet og bide mig fast der i fremtiden, siger han.

Nikolaj Lund har en fortid hos EfB’s samarbejdsklubber Outrup B og Varde IF. Ved siden af fodbolden er han i gang med HHX-uddannelsen på Rybners Gymnasium.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo