Førstehold

EfB forlænger med og rykker Obel-Hall i førsteholdstruppen

Esbjerg fB har forlænget aftalen med Oscar Obel-Hall, og den 19-årige angriber fra New Zealand rykkes samtidig i førsteholdstruppen. Kontrakten løber til sommeren 2024.

19-årige Oscar Obel-Hall har sat sin signatur på en ny kontrakt med Esbjerg fB frem til sommeren 2024, og angriberen med rødder i New Zealand rykkes samtidig i førsteholdstruppen.

Obel-Hall kom til EfB i 2020 fra Christchurch United FC, og har de seneste år spillet på de bedste ungdomshold.

Cheftræner Lars “Lungi” Sørensen kender angriberen indgående, og glæder sig til at arbejde med ham på førsteholdet:

– Oscar Obel-Hall er en fysisk stærk angriber, der tilmed besidder en fin teknik. Samtidig har Oscar en rigtig god spilforståelse, som han bruger klogt til at bringe sig selv i fordelagtige positioner i og omkring modstandernes felt. Han har nogle spidskompetencer, man ikke ser kombineret hos alle angribere, og det glæder vi os til at arbejde videre med på seniorniveau. Jeg tror på, vi kan rykke yderligere skridt i den rigtige retning.

Obel-Hall, der taler engelsk, men forstår dansk, glæder sig over at blive i EfB.

– Jeg er taknemmelig over at have underskrevet en ny kontrakt med EfB, fordi jeg befinder mig rigtig godt her. Starten i Esbjerg var hård, fordi der var Covid-19, og jeg var langt væk hjemmefra, men jeg blev hjulpet godt i gang af holdkammerater og alle i klubben, så det gjorde det lettere for mig, og nu står vi så her foran en ny sæsonstart. Jeg tror på en god sæson, for der er mange dygtige spillere, og personligt er mit næste mål at debutere på førsteholdet og spille på Blue Water Arena foran alle tilskuerne, fortæller angriberen.

Oscar Obel-Hall fik i februar spilletid på New Zealands U20-landshold.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 26. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo