Førstehold

EfB forlænger med Parunashvili

Esbjerg fB får glæde af Superliga-profilen, Lasha Parunashvili, frem til sommeren 2022. Midtbanespilleren har netop sat sin signatur på en kontraktforlængelse.

Siden sin debut mod Randers FC i foråret 2017 har den dynamiske midtbanespiller, Lasha Parunashvili, etableret sig som en vigtig mand for Esbjerg-mandskabet. Efter oprykningen til Superligaen har den 25-årige georgier så for alvor slået sit navn fast i landets bedste række, hvor han har været en af de bedste på sin position med flere stærke præstationer.
Midtbanekrigeren har allerede vundet hjerterne hos de blå og hvide på Gl. Vardevejs tribuner, og Esbjerg-fansene får nu glæde af ham langt ud i fremtiden. EfB og Lasha Parunashvili har nemlig indgået en ny aftale, der holder spilleren på Blue Water Arena frem til sommeren 2022.
Kontraktforlængelsen vækker begejstring hos EfB’s sportschef, Jimmi Nagel Jacobsen, som er imponeret over Lashas udvikling.
– Vi er meget begejstrede for at det er lykkedes at forlænge med Lasha. Han har været i en rigtig god udvikling siden han kom til klubben, og han er ikke bare en profil i EfB, men en profil i Superligaen på sin position. Derfor er vi naturligvis meget glade for kontraktforlængelsen, der sikrer os Lashas kvaliteter i knap fire år mere, fortæller Jimmi Nagel Jacobsen.
EfB’s nummer 6 har optrådt 40 gange i Esbjerg-trøjen med tre mål til følge.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo