Førstehold

EfB forlænger med Søren Pallesen

Assistenttræner Søren Pallesen fortsætter som en vigtig del af staben omkring Esbjerg fB’s førstehold, idet han har underskrevet en kontraktforlængelse frem til sommeren 2027.

Esbjerg fB’s assistenttræner Søren Pallesen vil også fremover spille en stor rolle i trænergerningen omkring førsteholdet, da han netop har sat sin signatur på en kontrakt, der løber tre år frem.

Adm. direktør Jens Hammer Sørensen er glad for, det er lykkes at fastholde Pallesen i EfB:

– Vi er meget glade for Søren Pallesen og tilfredse med hans arbejde i den rolle, han har omkring førsteholdet. Pallesen er tilmed en god historie, da han har formået at tage skridtet fra akademi til førstehold, og så ved han, hvad der kræves på øverste niveau qua egen spillerkarriere.

Hovedpersonen befinder sig godt i EfB, og er glad for sin rolle omkring førsteholdet.

– Jeg befinder mig godt i rollen som assistenttræner under Lars ”Lungi” Sørensen, som i sin ledelsesstil er god til at fordele ansvarsområder og inddrage. Jeg har udviklet mig meget det seneste års tid, og nyder at være i EfB, som ovenikøbet er min klub. Da ”Lungi” forlængede sin aftale tidligere på sæsonen, var jeg ikke i tvivl om, at jeg også gerne ville blive og være en del af det nye projekt, så jeg er glad, og ser frem til mange gode sæsoner i klubben sammen med spillerne og staben, siger Søren Pallesen.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo