Førstehold

EfB forlænger med Thøgersen

22-årige Daniel Thøgersen har underskrevet en ny aftale med Esbjerg fB således, at forsvarsspilleren er i klubben frem til sommer.

Esbjerg fB har forlænget kontrakten med forsvarsspiller Daniel Thøgersen frem til sommeren 2023, og tilføjer dermed et halvt år til den oprindelige aftale, der stod til udløb ved årsskiftet.

Thøgersen, der har fået sin fodboldopvækst og Superliga-debut i AGF, kom til EfB i sommer fra HB Køge.

Adm. direktør Jens Hammer Sørensen begrunder beslutningen om at fortsætte samarbejdet med venstre backen:

– Daniel Thøgersen faldt på rekordtid til i vores miljø her i EfB, og har fra dag et bidraget positivt i førsteholdstruppen både på og uden for banen. Daniel møder hverdag ind med en god indstilling til tilværelsen som professionel fodboldspiller, og han bliver, ligesom de øvrige spillere, en vigtig brik resten af sæsonen i, at vi lykkes med vores målsætning om at slutte på en af de to øverste placeringer i rækken, når sidste kamp er spillet.

Hovedpersonen glæder sig over at fortsætte i blåt og hvidt, idet han er faldet godt til.

– Jeg har det rigtig godt i EfB og i byen Esbjerg, så jeg var egentligt ikke i tvivl om, jeg ville fortsætte min karriere her. Vi har en god trup med masser af humør og som samtidig arbejder megahårdt hver dag på træningsbanen, og jeg har det fantastisk med hver morgen at møde ind. Man kan mærke, EfB er en stor klub ved bare at kigge på faciliteterne men også på opbakningen fra fansene, som er fremragende. Det er en fed klub at være en del af, og det fællesprojekt vi har med at kæmpe for oprykning, er meget spændende, siger han.

Thøgersen står noteret for syv førsteholdskampe.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo