Akademi

EfB forlænger med U17-talent

Esbjerg fB har forlænget aftalen med Kalle Bjerregaard, der til dagligt spiller på U17-holdet. Den alsidige spiller har nu kontrakt frem til 2025.

Kalle Bjerregaard har skrevet under på en ny aftale med Esbjerg fB, og det betyder, at den oprindelige kontrakt er forlænget frem til sommeren 2025.

16-årige Bjerregaard har en fortid i samarbejdsklubben HTS, der er en del af Sydvestjysk Fodbold Samarbejde.

Talentchef Anders Brynaa fortæller om baggrunden for forlængelsen med U17-spilleren, der kan spille i både forsvaret og på midtbanen:

– Kalle Bjerregaard har det seneste år taget store skridt i den rigtige retning på sin position på midtbanen og i forsvaret. Vi har lagt en god karriereplan for, hvordan udviklingen skal fortsætte, og det er baggrunden for den nye aftale. Basen i form af stor energi og løbekapacitet er på plads så det handler om at fortsætte ud af det nuværende spor, og Kalle er i rigtig gode hænder blandt trænerne på EfB Akademi.

Kalle Bjerregaard lægger ikke skjul på sine ambitioner med forlængelsen.

– Jeg er naturligvis glad og stolt over at have fået forlænget min aftale, og mit næste store mål og min drøm er at få debut på førsteholdet. Ved at forlænge min aftale nu har jeg givet mig de bedste forudsætninger for, at det kan lykkes, for jeg trives rigtig godt i EfB, hvor der er et stort fokus på talentudvikling i form af dygtige trænere og gode faciliteter, siger han.

Ved siden af fodbolden går han på STX på Rybners Gymnasium, og bor på Esbjerg Sports College.

Næste Hjemmekamp
torsdag d. 18. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo