Akademi

EfB forlænger med U19-anfører

Esbjerg fB har forlænget aftalen med midtbanespiller Bendix Bennetzen, der til dagligt spiller og er anfører på U19-holdet.

19-årige Bendix Bennetzen har netop sat sin signatur på en ny aftale med Esbjerg fB frem til sommeren 2024, og midtbanespilleren fortsætter dermed.

Bennetzen, der kom til EfB som U14-spiller efter at have spillet i blandt andre Aberdeen FC, spiller på U19-holdet, hvor han er anfører.

Talentchef Anders Brynaa fremhæver Bendix Bennetzens rolle i hverdagen og glæder sig over forlængelsen:

– Bendix møder hver dag op med en fantastisk indstilling, og er en god rollemodel for sine holdkammerater. Derudover er han en dygtig fodboldspiller, der fra sin plads centralt på midtbanen altid leverer en hårdtarbejdende indsats i holdets tjeneste, så vi er glade for også at have Bendix på EfB-holdkortet i næste sæson.

Bennetzen ser EfB som et naturligt step at udvikle sig yderligere:

– Jeg har det godt i EfB, hvor jeg har spillet i mange år. Jeg trives blandt holdkammerater og trænere, og det er gode forudsætninger for at blive en dygtigere fodboldspiller. Mit mål er, at jeg kan nærme mig førsteholdet i kontraktperioden, men først og fremmest glæder jeg mig til den nye sæson starter.

Bendix Bennetzen har spillet tre førsteholdskampe for EfB.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo