Akademi

EfB forlænger med U19-forsvarer

17-årige Nikolai Hillerup har underskrevet en ny aftale med Esbjerg fB, så parterne har papir på hinanden frem til sommeren 2024. Den venstrebenede forsvarer har altid spillet i den blå-hvide trøje.

Esbjerg fB har forlænget kontrakten med forsvarer Nikolai Hillerup, og det betyder, at U19-spilleren nu har kontrakt frem til sommeren 2024.

17-årige Hillerup har i størstedelen af sin ungdomstid spillet på den offensive del af banen, men har været igennem en succesfuld omskoling, og gør sig nu på venstre back.

Talentchef Anders Brynaa fortæller om baggrunden for forlængelsen med Hillerup:

– Nikolai Hillerup har et godt fodboldhoved, hvilket gør ham forudseende fra sin position i forsvaret. Qua hans fortid som offensivspiller har Nikolai nogle fordele i det defensive, som han bruger godt. Sammen med Hillerup har vi lavet en plan for, hvad der skal fokuseres på de næste år, og vi håber og tror meget på, at vi i fællesskab og med hårdt arbejde kan tage skridt i den rigtige retning, for ellers havde vi ikke forlænget kontrakten.

Nikolai Hillerup glæder sig over sin nye aftale, og håber på at bygge yderligere på udviklingen de næste to sæsoner.

– Jeg er glad, og jeg er stolt over at have fået forlænget min kontrakt med EfB, som er min klub. Det er her, jeg har spillet altid, så det betyder da meget for mig. Jeg har det godt i klubben, og glæder mig hver dag til at være sammen med trænere og holdkammerater, så det er et perfekt sted for mig at fortsætte udviklingen. Jeg drømmer om en dag at komme ind på Blue Water Arena og spille for førsteholdet, og jeg skal bruge de næste par år på at nærme mig det mål via hårdt arbejde for U19-holdet, fortæller han.

Ved siden af fodbolden er EfB’eren i gang med HHX-uddannelsen på Rybners Gymnasium.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo