Førstehold

EfB forlænger med Yakovenko

I den kommende sæson får EfB også glæde af den fysisk stærke angriber Yuri Yakovenko, som John Lammers fremhæver som en teamplayer.

EfB har forlænget samarbejdet med Yuri Yakovenko for et år mere, og dermed råder cheftræner John Lammers stadig over et vigtigt våben i arsenalet af angribere. Her giver den ukrainske angriber ham en ekstra taktisk mulighed.
– Han er en teamplayer, som giver noget specielt til truppen. I sidste sæson var han ikke 100 procent klar efter langvarige skader, men vi tror på, at han bliver bedre og bedre. Yuri er en anden type angriber end for eksempel Adrian Petre, og vi får kampe undervejs, hvor der er brug for den type. Han er stærk og kan tage duellerne, så vi kan beholde bolden i egne rækker, og så gør han spillerne omkring sig bedre. Vi er meget glade for ham, og vi arbejder hårdt på at bygge videre på hans fysik, lyder det fra John Lammers, som også tror på, at det kan kaste flere scoringer af sig.
– Han har vist os, at han kan matche de mest fysisk stærke forsvarsspillere, og det bliver nødvendigt i Superligaen. Nu er det vigtigt, at han har en god opstart, hvor vi får ham bygget godt op, og så tror jeg også, at han kommer til at lave flere mål. Under alle omstændigheder er han en vigtig del af truppen, som giver os noget andet i forhold til de andre angribere.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo