Førstehold

EfB glæder sig over positive tilskuerudsigter

Fra onsdag d. 9. september må der lukkes flere tilskuere ind end hidtil til NordicBet Liga-kampe, oplyser Kulturministeriet. For Esbjerg fB betyder det, at væsentligt flere end 500 mennesker må samles på Blue Water Arena til hjemmekampene.

Som en del af fase 4 i genåbningen af Danmark under Covid-19-pandemien er det af Kulturministeriet oplyst, at blandt andre fodboldklubberne i NordicBet Ligaen fra onsdag d. 9. september kan se frem til at byde flere tilskuere ind til arrangementer.
Således er der udsigt til, at Esbjerg fB kan få større opbakning fra sæsonstart end de maksimalt 500 personer, det har været muligt at samle hidtil på Blue Water Arena.
Der stilles dog fortsat strenge krav om afstand, ligesom stadion bliver opdelt i sektioner med egen indgang, madbod og toiletforhold.
Adm. direktør Brian Bo Knudsen er begejstret over meldingen:
– Beskeden fra Kulturministeriet er vi meget glade for, idet tilskuere på tribunerne er hele omdrejningspunktet for EfB. Allerede i foråret gjorde vi et grundigt stykke forarbejde således, at vi ville stå forberedt til den dag, hvor vi må invitere flere til fodbold, og vi ser meget frem til blandt andre at byde vores loyale abonnementskortholdere og samarbejdspartnere velkommen på Blue Water Arena igen.
Praktisk information omkring antal tilskuere, sektioner og billetsalg følger snarest.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo