Førstehold

EfB Golf Company Day var et hit

Mere end 60 virksomheder var med, da EfB afholdt den traditionsrige golfturnering for samarbejdspartnere.

Den danske sommer har ikke vist sig fra sin nådige side, men der var dømt fornemt vejr og gode betingelser, da golfbanen Breinholtgård blev indtaget af mere end 60 samarbejdspartnere til den årlige EfB Golf Company Day. Turneringen er gennem årene blevet et tilløbsstykke, hvor der er mulighed for at kombinere det sociale element med at skabe nye forretningsforbindelser.
– Vi var begunstiget af rigtigt godt vejr, og deltagerne havde en dejlig dag, hvor der blev netværket på kryds og tværs blandt de mange forskellige virksomheder, mens der blev kæmpet om æren. Det var i hvert fald ikke vind og vejr, der var skyld i, hvis scoren blev lidt høj for nogle, lyder det med et smil fra EfB’s salgschef, Christine Bendixen, der sammen med de øvrige salgsmedarbejdere tog sig godt af deltagerne. Det betød blandt andet grillpølser fra Slagter Theilgaard i løbet af dagen, inden der blev sluttet af med præmieoverrækkelse og en god frokost.
Eventsponsor på EfB Company Day var i år Volkswagen Skoda Esbjerg – en del af Autocentralen.
Præmiesponsorer på dagen var: Breinholtgård Golf Klub, Elgiganten, Sigma Seafood, Sydvesten, Vestfrugt, Pava Esbjerg og Terminalen Esbjerg,

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo