Førstehold

EfB håber på stor tilskuerstøtte søndag

EfB spiller på søndag d. 7. april kl. 16.00 den første hjemmekamp i mesterskabsslutspillet i Superligaen efter holdet i grundspillets sidste runde kvalificerede sig til den sjove ende af tabellen på en spektakulær Joni Kauko-scoring i sidste minut mod Vejle.

I seneste spillerunde blev det til et smalt 0-1-nederlag i Parken efter en opløftende og god præstation mod mesterskabsfavoritterne fra FC København.
På søndag vil det derfor være et revanchelystent EfB-mandskab, der løber på banen på Blue Water Arena mod FC Midtjylland. De seneste fire kampe på stadion i Esbjerg er blevet vundet, og John Lammers’ mandskab jagter nu den femte sejr på stribe på eget græs.
EfB mærker allerede nu en stor interesse for opgøret, som i tilfælde af endnu en vestjysk sejr vil intensivere jagten yderligeree på den bronzegivende tredjeplads og kampen om at spille europæisk fodbold efter sommerferien.
Der er derfor mange gode grunde til at slå vejen forbi Blue Water Arena søndag eftermiddag.
Adm. direktør Brian Bo Knudsen opfordrer da også esbjergenserne til at komme på stadion i de kommende kampe og bakke op om regionens hold.
– Glem al snak om at sæsonen er slut for os, for vi hviler ikke på laurbærerne. Vi har ni kampe tilbage, og tredjepladsen er inden for rækkevidde, så det er den, spillerne og trænerstaben hver dag arbejder på at nå.
– Søndag skal vi tilbage på vindersporet, og vi håber på, at mange mennesker vil hjælpe os på vej. Det betyder afsindigt meget for spillerne, siger han.
Anfører Markus Halsti håber ligeledes på stor opbakning, og pointerer vigtigheden af støtten fra lægterne.
– Vi har en god hjemmebane med en stærk fanskare i ryggen, som har været gode til at bære os frem til sidste sekund. Det så vi senest mod Vejle, og jeg håber på holdets vegne, at der kommer mange tilskuere igen på søndag mod FC Midtjylland. Det mener jeg, vi fortjener, og vi vil gøre alt for at avancere i tabellen, for sæsonen er ikke i nærheden af at være slut for os, siger finnen.
Meldingerne fra det midtjyske går på, at ca. 800-1000 tilskuere forventes at være på plads i udebaneafsnittet.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo