Førstehold

EfB har truppen klar til træningslejr

Når EfB på mandag drager til spanske Campoamor er der 24 spillere med.

Der er udvalgt tre målmænd og 21 markspillere til den trup, der skal på træningslejr i Spanien fra den 12.-22. februar, og sportsdirektør Ted van Leeuwen ser frem til at få væsentligt bedre arbejdsbetingelser i forhold til det danske vinterklima.
– Vi har valgt et antal spillere, så vi har mulighed for at spille 11 mod 11, og det handler om, at vi kan træne så tæt på normalt som muligt. Lige nu har vi for eksempel nogle spillere, der ikke har godt af at spille på kunstgræs, og det giver nogle begrænsninger, så derfor glæder vi os til at komme afsted. Vi er startet med fine resultater i vores træningskampe, og det er altid fint for selvtilliden, men mere er der ikke i det. Det er aldrig til at vide, hvor hårdt modstanderne har trænet, og derfor tillægger vi ikke resultaterne for stor betydning, fastslår Ted van Leeuwen, som også har flere unge spillere med i truppen.
– Vi har valgt de 24 spillere, som giver mest mening i forhold til førsteholdet, og derfor er de taget med på trods af, at nogle af dem var udtaget til landsholdssamling. De er en del af førsteholdet, og vi har brug for dem i forhold til et spændende forår.
 
Truppen til træningslejr:
1. Jonas Jensen
16. Jeppe Højbjerg
35. Lasse Mikkelsen
4. Agus Garcia
5. Andres Schetino
6. Lasha Parunashvili
8. Rodolph Austin
9. Adrian Petre
10. Tim Hölser
14. Jesper Lauridsen
18. William Møller
21. Mark Brink
23. Yuri Yakovenko
24. Ben Aziz Zagre
25. Jeppe Brinch
26. Mathias Kristensen
32. Nikolaj Hagelskjær
38. Jacob Lungi Sørensen
39. Anders Dreyer
40. Daniel Anyembe
Mathias Holm
Simon Bækgård
Mads Larsen
Jonas Mortensen

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo