Førstehold

EfB henter Andreas Lausen tilbage

Esbjerg fB har for den kommende sæson underskrevet en aftale med Andreas Lausen, der senest har været på kontrakt i FC Fredericia. Den 20-årige midtbanespiller har tidligere spillet i EfB.

Forberedelserne på den kommende sæson er i gang i Esbjerg fB, der netop har lavet en kontrakt med 20-årige Andreas Lausen frem til sommeren 2024. Midtbanespilleren har de seneste to sæsoner været på kontrakt i FC Fredericia.

Lausen kom første gang til EfB i 2017 fra Sønderborg Boldklub, og tilbragte sin ungdomstid på akademiet, inden han i 2021 skiftede til østjyderne.

Cheftræner Lars ”Lungi” Sørensen ser frem til at få Lausen tilbage til EfB:

– Andreas Lausen er en dygtig midtbanespiller, der begår sig centralt på banen, og er stærk i felt-til-felt-spillet. Han indeholder en rigtig stor arbejdsmotor, men er samtidig også god rent teknisk og kan komme til afslutning fra flere positioner, så vi forventer os meget af samarbejdet. Andreas kender desuden EfB indgående, og han vil hurtigt falde ind i miljøet, så fundamentet for videreudvikling er godt.

Hovedpersonen glæder sig til igen at trække den blå-hvide trøje over hovedet, fortæller han.

– Jeg er glad for at være tilbage i EfB, og glæder mig helt vildt til at begynde efter sommerferien og møde mine nye holdkammerater. Projektet er spændende, og jeg er meget positiv overfor trænerteamet, som jeg kender fra tidligere, så det bliver godt, er jeg overbevist om, siger Lausen.

Fakta:
Navn: Andreas Sejr Lausen
Født: D. 15. oktober 2002
Tidligere klubber: Sønderborg Boldklub, Esbjerg fB, FC Fredericia

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo