Førstehold

EfB henter Elias Sørensen

21-årige Elias Sørensen er ny Esbjerg fB-spiller, idet angriberen har underskrevet en fire-årig aftale frem til sommeren 2025. Sørensen kommer til fra engelske Newcastle United FC, hvor han har spillet siden 2016.

Esbjerg fB styrker den offensive kæde yderligere, idet angriber Elias Sørensen tilknyttes på en lang aftale frem til 2025. 21-årige Sørensen kommer til fra engelske Newcastle United FC, hvortil han skiftede i 2016 fra HB Køge.

Paul Conway, bestyrelsesmedlem i EfB, ser frem til at se den talentfulde angriber i aktion på Blue Water Arena.

– Elias Sørensen er en dygtig angriber, som vi er glade for og spændte over at bringe tilbage til dansk fodbold, og vi er overbeviste om, at han bliver en populær spiller i EfB. Han har gennem en årrække spillet i forskellige udenlandske klubber og fået meget erfaring, som vi glæder os til at drage nytte af, og vi ser frem til at byde ham velkommen på lørdag mod FC Helsingør. fortæller han.

Angriberen, der blandt andet har repræsenteret det danske U21-landshold, ser frem til at trække i den blå-hvide trøje og spille på Blue Water Arena.

– Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang i EfB, der er en stor og spændende klub med en ambitiøs målsætning om at rykke op i Superligaen til sommer. Det tiltaler mig meget, for jeg er en type, der stiller høje krav til mig selv, og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at bidrage til, at vi lykkes som hold.

– EfB er det rigtige valg for mig, og jeg ser frem til at møde mine nye trænere og holdkammerater og stifte bekendtskab med den nye spillestil. Jeg er en aggressiv angriber, der er glad for at sætte det første pres fremme på banen, så jeg tror på, at jeg med hårdt arbejde kan score en masse mål og gøre fansene på stadion glade, siger Elias Sørensen.

Fakta:
Navn:
Elias Sørensen
Født:
D. 18. september 1999
Tidligere klubber:
HB Køge, Newcastle United FC, Blackpool FC, Carlisle United FC, Almere City FC