Førstehold

EfB henter Emil Holten

Emil Holten er fra den kommende sæson ny mand i Esbjerg fB, idet angriberen har underskrevet en aftale frem til sommeren 2025. Han kommer til fra Silkeborg IF.

Esbjerg fB styrker angrebet til den nye sæson, da 24-årige Emil Holten er ny mand i blåt og hvidt på en aftale frem til sommeren 2025.

Sportschef Jimmi Nagel Jacobsen beskriver Holten, der kommer til fra Silkeborg IF, som en dygtig angriber, der arbejder i holdets tjeneste:

– Emil Holten er en hårdtarbejdende angriber, der har bevist han kan lave mål, og som vi glæder os til at få gavn af i de kommende sæsoner. Vi har kender ham indgående og benyttet os af de data-værktøjer, vi gør brug af, og de viser også, at der er endnu et lag i potentialet, som kan indfries. Det glæder vi os til at arbejde med i fællesskab med Emil.

Angriberen ser frem til at trække EfB-trøjen over hovedet og blive en del af klubben.

– EfB er en stor klub med et højt ambitionsniveau, hvilket tiltaler mig, og der er igangsat et nyt projekt med en spændende spillestil, som jeg er meget tændt på og glæder mig til at blive en del af. Lige nu handler det dog om at slutte godt af i Silkeborg, inden jeg starter op sammen med truppen her i Esbjerg, som jeg glæder mig til at møde, siger Emil Holten.

Fakta:
Navn:
Emil Holten
Født: D. 8. august 1996
Tidligere klubber: Lyngby BK, AB, Nykøbing FC, Silkeborg IF

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo