Førstehold

EfB henter erfaren målmand

Esbjerg fB tilknytter Lukas Jonsson på en kontrakt til 2024. Den svenske målmand kommer til fra Vendsyssel FF, og har første træning med holdet tirsdag.

Konkurrencen om spilletiden på målmandspositionen skærpes yderligere i Esbjerg fB nu, idet 30-årige Lukas Jonsson er ny mand i truppen. Svenskeren kommer til fra Vendsyssel FF, og har underskrevet en aftale frem til sommeren 2024.

Jonsson kommer til EfB med masser af erfaring, og har blandt andet spillet 69 kampe i Allsvenskan.

Adm. direktør Jens Hammer Sørensen fortæller, hvorfor det var af høj prioritet at tilknytte Lukas Jonsson:

– Der venter os et meget vigtigt og spændende forår, hvor vi skal stå så stærkt som overhovedet muligt. Da muligheden for at tilknytte Lukas Jonsson derfor opstod, valgte vi at slå til for at sikre maksimal konkurrence på den vigtige målmandsposition, og vi er glade for, det er faldet på plads. Vi forventer os meget af Lukas, og glæder os til at se ham i vores miljø her i EfB.

Jonsson ser frem til at blive en del af EfB og til at lære de nye holdkammerater at kende.

– Jeg er kommet til en ambitiøs, stor klub, og det glæder jeg mig over. EfB er en klub, man kender med en stor historie og flotte faciliteter, så jeg er selvfølgelig glad for at være her, og det bliver spændende at møde holdet og træne med spillerne. Der venter os en vigtig forårssæson, hvor vi skal ud og præstere, så fansene bliver glade, og jeg vil gøre alt for, at vi lykkes med at skabe gode resultater, siger Lukas Jonsson.

Målmanden træner med holdet første gang tirsdag.

Fakta:
Navn:
Lukas Jonsson
Født: D. 21. oktober 1992
Tidligere klubber: IFK Norrköping, Lindö FF, Assyriska FF, IF Sylvia, IK Sirius FK, Mjøndalen IF, Vendsyssel FF

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo