Førstehold

EfB henter finsk landsholdsspiller

EfB har hentet den alsidige finske landsholdsspiller Markus Halsti på fri transfer.

Den tidligere FC Midtjylland-spiller bliver dermed den første forstærkning til EfB’s trup frem mod den nye Superliga sæson. Efter et vellykket lægetjek skrev finnen her til formiddag under på en kontrakt, der binder ham til klubben frem til sommeren 2019. Tilføjelsen af den erfarne Superliga-spiller er naturligvis noget, der glæder EfB’s hollandske cheftræner, John Lammers.
– Markus er en meget erfaren og alsidig spiller, som kommer til at tilføje meget til vores hold. Han kan dække flere positioner på både midtbanen og i forsvaret. Han har gennem en lang karriere opbygget en masse erfaring, som han tager med til Esbjerg siger cheftræner, John Lammers.
Den 34-årige finske landsholdsspiller spillede i den forgange sæson hos de danske mestre fra FC Midtjylland, og er stadig en fast bestand del af det finske landshold og netop landsholdspladsen og ambitionerne om mere spilletid har været vigtige elementer for den erfarne finne i hans skifte til EfB.
– Markus er meget sulten og hans krop er i topform. Han vil gerne bevare sin plads på det finske landshold, og det er en meget motiveret spiller med store ambitioner, der landet i Esbjerg siger cheftræner, John Lammers.
Den stærke finne får nummer 5 og tiltræder når kontrakten med FC Midtjylland udløber 1. juli 2018.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo