Førstehold

EfB henter Jacob Rasmussen

Esbjerg fB tilknytter 20-årige Jacob Rasmussen på en aftale frem til nytår. Forsvarsspilleren, der gør sig på venstre back, har senest spillet på Brøndby IF’s U19-mandskab.

20-årige Jacob Rasmussen er ny mand i Esbjerg fB-trøjen, da den venstrebenede forsvarsspiller har underskrevet en kontrakt frem til årsskiftet.

Adm. direktør Brian Bo Knudsen beskriver Rasmussen, der kommer til fra Brøndby IF, som en talentfuld back.

– Vi får med Jacob Rasmussen tilknyttet endnu en dygtig spiller til bagkæden, som fra sin foretrukne position på venstre back bidrager med angrebsivrighed og en fremadrettet tankegang. Han kommer til EfB med en stor sult, og vi håber på, at vi i fællesskab kan indfri det potentiale, Jacob indeholder, siger han.

Jacob Rasmussen glæder sig til at blive en del af projektet og herunder spillestilen:

– EfB er en stor klub, der har sat en ny retning, som er meget spændende. Det handler om at komme tilbage til Superligaen, og det vil jeg gerne bidrage til med mine kompetencer. På banen er jeg en offensiv venstre back, der elsker at gå med frem og hjælpe mine holdkammerater med at skabe gode situationer, og jeg ser nu frem til at komme i gang med træningen samt møde alle i klubben og fansene.

Fakta:
Navn: Jacob Rasmussen
Født: D. 9. februar 2001
Tidligere klubber: Hjørring IF, Brøndby IF

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo