Førstehold

EfB henter Jakob Ankersen hjem

Esbjerg fB styrker truppen frem mod den kommende sæson med offensivprofilen Jakob Ankersen, der vender hjem til Blue Water Arena. Den 29-årige kantspiller tiltræder på en kontrakt frem til 2023.

Esbjerg fB tilføjer et nyt, men velkendt ansigt til truppen, idet Jakob Ankersen igen trækker i EfB-arbejdstøjet på en aftale, der løber til sommeren 2023.
29-årige Ankersen kommer til EfB på en fri transfer efter et godt ophold i AGF i 3F Superligaen.
Jimmi Nagel Jacobsen, sportschef i EfB, glæder sig over tilgangen af Ankersen, og betegner ham som en tilgang af højeste kaliber.
– Først og fremmest er vi glade for, at Jakob Ankersen igen bliver en del af EfB. Det er en spiller fra øverste hylde, og han passer perfekt ind i den måde, vi spiller fodbold på. Det handler om power og hårdt arbejde, og Ankersen matcher godt ind i de rammer, så jeg er ikke i tvivl om, at han bliver et vigtigt offensivt våben for os i de kommende sæsoner.
– Samtidig er det en moden spiller i sin bedste alder, der vender hjem og er klar til at tage ansvar i en trup med mange unge, talentfulde spillere. Jakob har netop leveret en rigtig flot sæson, og har utvivlsomt haft muligheder på et højere niveau, men han er motiveret for projektet i EfB om at vende tilbage til Superligaen næste sommer, og nu glæder vi os til i fællesskab med ydmyghed og hårdt arbejde at forsøge at indfri ambitionerne, siger han.
Hovedpersonen, der har spillet 152 kampe og scoret 32 mål for EfB i perioden frem til 2015, inden han blev solgt til IFK Göteborg, ser frem til at gøre comeback på Blue Water Arena i den blå-hvide trøje, beretter han.
– EfB er min klub, og jeg har altid ønsket at komme tilbage og spille, hvor det hele startede, så jeg er selvsagt glad for, at det er lykkes. Når det så er sagt, stiller jeg mig ikke tilfreds med blot at være hjemme igen, og sammen skal vi være ambitiøse omkring den kommende sæson.
– Jeg er igennem mine samtaler med Jimmi blevet forelagt et godt projekt, som jeg kan se mig selv i, og jeg tror fuldt og fast på, at vi kan få EfB tilbage i Superligaen, hvis vi arbejder koncentreret som en enhed. For mit vedkommende vil jeg gøre alt for at bidrage med mål og assists, siger Jakob Ankersen.
Fakta:
Navn: Jakob Ankersen
Født: D. 22. september 1990
Tidligere klubber: Esbjerg fB, IFK Göteborg, SV Zulte Waregem, AGF

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo