Førstehold

EfB henter Jesper Lauridsen hjem

31-årige Jesper Lauridsen er ny mand i Esbjerg fB, idet defensivspilleren kommer retur til Blue Water Arena efter knap tre år i 3F Superliga-klubben Randers FC. Han tiltræder på en aftale frem til sommeren 2025.

Esbjerg fB styrker førsteholdet yderligere inden transfervinduet lukker, idet Jesper Lauridsen vender retur efter et ophold i 3F Superliga-klubben Randers FC. Den venstrebenede defensivspiller har underskrevet en kontrakt frem til sommeren 2025.

Lauridsen debuterede for EfB i 2016, og har hidtil spillet 126 førsteholdskampe i blåt og hvidt.

Adm. direktør Jens Hammer Sørensen har svært ved at skjule begejstringen over, at det er lykkes at hente Jesper Lauridsen tilbage til EfB.

– Vi har i en rum tid undersøgt muligheden for at hente Jesper Lauridsen tilbage til EfB, så vi er meget glade for, at det her kort før lukketid er faldet på plads med alle parter. Jesper kender klubben og byen indgående, og han er meget opsat på at være med til at skubbe projektet i den rigtige retning. Det er en erfaren spiller, vi får ind i truppen, og vi er overbeviste om, at han via sin tilgang til det at være professionel fodboldspiller både på og uden for banen vil blive en vigtig hjørnesten i det fremadrettede projekt. Så det er en rigtig god tilgang for EfB, siger han.

31-årige Jesper Lauridsen mindes en god tid, og ser frem til at tørne ud for EfB igen.

– Jeg havde en god tid i EfB og i Esbjerg ved mit seneste ophold, og klubben betyder meget for mig. Det er hovedårsagen til, at jeg havde et stort ønske om at komme ”hjem” og hjælpe holdet tilbage mod bedre tider. Vi har et erklæret mål om oprykning til sommer, og jeg tror på projektet og på, at vi kan lykkes med at indfri vores ambition. Jeg husker, hvor stort det var for fansene, da jeg var med til først at rykke op i Superligaen og dernæst vinde en bronzemedalje. Jeg mener, at EfB hører til blandt de bedste klubber i landet, og jeg vil bidrage til, at vi i løbet af de næste år kommer helt tilbage til toppen af dansk fodbold. Men først og fremmest handler det om, at vi som en samlet enhed får succes i denne sæson, som bliver svær og kræver hårdt arbejde, og jeg er bevidst om, at jeg qua min rolle som en af de mest erfarne skal hjælpe til både på og uden for banen hver dag, siger han.

Lauridsen får nummer 6.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo