Førstehold

EfB henter Kasper Pedersen i AaB

Kasper Pedersen er ny mand i Esbjerg fB, idet forsvarsspilleren med øjeblikkelig virkning skifter fra AaB på en aftale frem til 2023.

Esbjerg fB forstærker truppen med forsvarsspiller Kasper Pedersen, der skifter fra AaB, og nu får hjemmebane på Blue Water Arena frem til sommeren 2023.

28-årige Pedersen har spillet for nordjyderne hele karrieren, hvor det er blevet til 144 3F Superliga-kampe med 12 mål til følge.

Sportschef Jimmi Nagel Jacobsen er glad for tilgangen.

– Med Kasper Pedersen får vi en forsvarsspiller med stort f tilført truppen. Udover at sætte en stor ære i at forsvare målet kommer han med masser erfaring, som vi vil få gavn af på både kort og lang sigt. Samtidig har Kasper et godt hovedspil, som bliver et våben både defensivt og offensivt. Vi glæder os derfor over, at han nu er en del af EfB, siger han.

Hovedpersonen ser frem til at trække i den blå-hvide trøje, og har et klart mål allerede for foråret.

– Jeg er glad for at være ny mand i EfB, som er en traditionsrig og stor klub. Der er store ambitioner her, og på den korte bane er der et erklæret mål om at rykke tilbage i Superligaen allerede til sommer, hvilket jeg vil gøre alt for, vi lykkes med. Nu glæder jeg mig bare til at møde mine nye holdkammerater og komme godt i gang, siger Kasper Pedersen.

Kasper Pedersen får nummer 32.

Næste Hjemmekamp
torsdag d. 18. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo