Førstehold

EfB henter Kauko

Den finske landsholdsspiller Joni Kauko skifter til EfB, hvor han ifølge cheftræner John Lammers er den manglende brik på midtbanen.

Endnu en vigtig brik er faldet på plads i forhold til den kommende Superliga-sæson, hvor EfB også får glæde af midtbanespilleren Joni Kauko, der har underskrevet en kontrakt for den kommende sæson. Den finske landsholdsspiller har senest optrådt for Randers FC, og cheftræner John Lammers får dermed tilført nye kvaliteter til truppen.
– Joni er en stærk spiller med god fysik, og så er han god fra boks til boks. Han kommer til at tilføje noget til vores midtbane, for han er en type, som vi mangler lidt, og selvom vi har meget talentfulde og dygtige unge spillere, så kommer han med noget andet. Joni Kauko er den manglende brik på den måde, og han kan spille alle de tre centrale positioner, ligesom han også farlig omkring målet. Han er samtidig en ganske god fodboldspiller, og det kan måske overraske mange, som udelukkende ser ham som en fysisk spiller, men jeg er sikker på, at han kan vise os meget mere, siger cheftræner John Lammers.
Joni Kauko har tidligere i karrieren repræsenteret tyske klubber som FSV Frankfurt og Energi Cottbus samt de finske klubber Inter Turku og FC Lathi.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo