Førstehold

EfB henter Mathias Rosenørn hjem

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

Esbjerg fB har forstærket målmandsteamet med en gammel kending, da Mathias Rosenørn efter sæsoner som fast mand i Skive, Brabrand og Thisted kommer til på en et-årig aftale.

Mathias Rosenørn bliver atter en del af Esbjerg fB, idet han har skrevet under på en et-årig aftale.
Den 26-årige målmand spillede i EfB i ungdomstiden og frem til udgangen af 2013, hvor han blandt andet agerede reservemålmand for Lukas Hradecky og Frederik Rønnow.
Sportschef Jimmi Nagel Jacobsen er glad for at have tilknyttet Mathias Rosenørn, som kommer til EfB med 33 kampe i bagagen for Thisted i NordicBet Ligaen i netop overståede sæson.
– Mathias Rosenørn er en dygtig målmand, der har været ude og samle erfaring som førstemålmand, siden han forlod EfB i 2013, og det giver derfor mening for begge parter at lave en aftale.
– Vi ser nu frem til, at Mathias bliver en del af holdet og målmandsteamet, hvor konkurrencen bliver skærpet yderligere, siger han.
Mathias Rosenørn stammer oprindeligt fra Boldklubben Vestkysten i Oksbøl, som er en del af Sydvestjysk Fodbold Samarbejde.
Målmanden starter træningen fredag, og får nummer 35.
Fakta:
Navn: Mathias Rosenørn
Født: D. 11. maj 1993
Tidligere klubber: Boldklubben Vestkysten, Esbjerg fB, Brabrand, Skive, Thisted[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_single_image image=”15540″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row]

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo