Førstehold

EfB henter midtbanespiller i Holland

Esbjerg fB styrker midtbanen med Nicklas Strunck, der kommer til på en lejeaftale for resten af sæsonen fra hollandske FC Groningen.

21-årige Nicklas Strunck er ny mand i Esbjerg fB, idet midtbanespilleren tiltræder på en lejeaftale fra FC Groningen i Holland frem til sommer.
Strunck, der har en fortid i FC Nordsjælland, gør sig på den centrale midtbane, og er udset en vigtig rolle på EfB-holdet.
Sportschef Jimmi Nagel Jacobsen forklarer om tilgangen:
– Med Nicklas Strunck får vi en dynamisk midtbanespiller ind, som vil tilføre os en ekstra dimension. Vi har fulgt Nicklas tæt i flere år, og er glade for, at det nu er lykkes at få ham til EfB. Han er en teknisk stærk spiller med en stor løbekapacitet, som vi nu kan se frem til at få glæde af, og vi ser frem til samarbejdet, siger han.
Hovedpersonen kigger med begejstring frem til at trække i den stribede trøje.
– Jeg ser frem til at spille for EfB, som er en stor klub med fantastiske faciliteter, og jeg har fået et rigtig godt førstehåndsindtryk af det hele. Samtidig er det en ny start for mig, hvor jeg vil give alt for, at vi som hold lykkes med vores mål om at vende tilbage til Superligaen, og nu glæder jeg mig bare til at blive en del af klubben, siger Strunck.
Nicklas Strunck får trøje nummer 19, og har første træning med holdet tirsdag.
Fakta:
Navn:
Nicklas Strunck
Født: D. 17. august 1999
Tidligere klubber: FC Nordsjælland, FC Groningen

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo