Førstehold

EfB henter offensivspiller i Go Ahead Eagles.

På transfervinduets næstsidste dag får EfB tilført en spændende brik til offensiven.

EfB har hentet den 22-årige tyske allround offensivspiller Tim Hölscher på en fri transfer efter han tidligere på måneden fik ophævet sin kontrakt i den hollandske traditionsklub Go Ahead Eagles.
– Tim er en teknisk dygtig fodboldspiller, som kan dække alle pladser på midtbanen. Jeg har kendt ham siden han var 15 år, og jeg har arbejdet med ham i halvandet år, da jeg var i Twente. Jeg er meget glad for det er lykkes for os at lokke ham hertil, siger sportsdirektør, Ted van Leeuwen.
Tim Hölscher står trods sin unge alder noteret for knap 100 kampe i de to højest rangerede hollandske fodboldrækker, hvor 36 af dem har været i Æresdivisionen. Og Tim Hölscher kommer til Esbjerg for at spille en vigtig rolle fra starten, fastslår Ted van Leeuwen.
– Vi har mistet tre spillere i det her transfervindue. Budu Zivzivadze er udlejet, og Marco Lund er blevet solgt, mens Emmanuel Oti Essigba, som det ser ud lige nu, desværre risikerer at være ude resten af sæsonen med en skade, der er værre end først antaget. Derfor er Tim både en spændende mulighed for os, men også en vigtig brik i en intens forårssæson, siger sportsdirektør, Ted van Leeuwen, der tilføjer, at Tim Hölscher i første omgang skrevet under på en kontrakt, der løber resten af sæsonen og vil bære trøjenummer 10. Efter forårssæsonen vil der være mulighed for at forlænge samarbejdet.
https://www.facebook.com/esbjergfb/videos/10156176322158530

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo