Akademi

EfB henter offensivt talent i SønderjyskE

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

Den 17-årige angriber Adis Murati skifter med øjeblikkelig virkning SønderjyskE ud med Esbjerg fB. Murati har fået en toårig ungdomskontrakt, og er i de kommende sæsoner tiltænkt en rolle på U19-mandskabet.

Esbjerg fB har lavet en toårig ungdomskontrakt med den 17-årige angriber Adis Murati, som kommer til fra SønderjyskE.
Adis Murati, der foruden SønderjyskE har spillet i Sønderborg Fremad og FC Sønderborg, glæder sig til at spille i den stribede trøje og for EfB.
– Jeg er virkelig glad og stolt over at have lavet en aftale med EfB, og det er en drøm, der er gået i opfyldelse. EfB er en stor klub, og der er blevet lavet en god plan for mig, så jeg ser frem til at starte og lære mine nye holdkammerater at kende, siger han.
Ungdomselitechef Niels Erik Søndergård er tilfreds med aftalen, og ser et stort potentiale i Adis Murati.
– Adis er en pågående og arbejdsom angriber, og han er en type, vi ikke har pt. i EfB, så derfor kommer han til at passe godt ind. Vi glæder os over, at han har valgt EfB Akademi til, og ser samtidig frem til at udvikle yderligere på hans spidskompetencer, siger han, siger han.
Adis Murati, der har albanske rødder, starter efter sommerferien på andet år på HHX-uddannelsen på Rybners.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space height=””][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_single_image image=”16544″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row]