Førstehold

EfB henter Rafal Kurzawa

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

Esbjerg fB styrker holdet yderligere til den kommende forårssæson, idet polske Rafal Kurzawa tilknyttes på en lejeaftale fra den franske Ligue 1-klub SC Amiens. Den 26-årige polak kan dække flere roller på midtbanen og begå sig i forsvaret.

Oprustningen frem mod forårets bestræbelser i 3F Superligaen fortsætter for Esbjerg fB, der nu tilknytter Rafal Kurzawa på en lejeaftale gældende for resten af sæsonen.
Den 26-årige polak, der har syv A-landskampe under bæltet, kommer til fra den franske Ligue 1-klub SC Amiens. I foråret 2019 var Kurzawa i FC Midtjylland på en lejeaftale.
Hos sportschef Jimmi Nagel Jacobsen er der tilfredshed med tilføjelsen. Han udtaler:
– Rafal Kurzawa er en dygtig spiller, som styrker vores muligheder på midtbanen, og giver os øget fleksibilitet og kvalitet. Han kan både spille på kanterne og den centrale midtbane, og med sit gode blik for spillet og stærke venstrefod giver det os en ekstra dimension i især det offensive spil. Derudover kan han udfylde rollen som back.
– Ydermere kommer han med meget erfaring fra højeste niveau fra blandt andre Ligue 1 i Frankrig og Polens A-landshold, som vi kan trække på. Vi glæder os over, at Rafal nu er en del af EfB.
Rafal Kurzawa tiltræder med det samme, og skal onsdag med resten af truppen til Tyrkiet på træningslejr.
Fakta:
Navn:
Rafal Kurzawa
Født:
D. 29. januar 1993
Tidligere klubber:
Górnik Zabrze, ROW 1964 Rybnik, SC Amiens, FC Midtjylland[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo